Наряд на відрядну роботу бланк украина скачать

Наряд на відрядну роботу бланк украина

Наряд На Відрядну Роботу Бланк.
суббота 09 июня 22.08.2017 / admin. Наряд На Відрядну Роботу Бланк. Dec 13, 2017 - Наряд на відрядну роботу бланк скачать украина Бланк украина наряд. Наряди містять такі реквізити: номер наряду, дату видачі, прізвище, ім'я і по батькові, табельний номер працівника, шифр цеху, ділянки, вид оплати, операцію, деталь виробничі витрати, кількість виробітку в натуральному вираженні, норму часу, розцінку відповідно до розряду роботи.

Типова форма наряду № П-40 виписується одноразово на виконану операцію або обсяг робіт, виконаний за визначений період часу (декада, половина місяця). Типова форма № П-41 — накопичувальний наряд, відбиває з початку місяця всі операції (виконані роботи) за кожний день. Наряд може бути виписаний на одного робітника — індивідуальний і на бригаду робітників — бригадний. Закриті разові наряди (тобто по виконаних і прийнятих ВТК роботах) зберігаються до розрахункового періоду (до 15 числа — за першу половину місяця і з 15 до 31 числа — за другу половину місяця) у бригадира (робітника), потім передаються в бухгалтерію для нарахування заробітної плати. Може бути встановлений порядок щоденної здачі разових нарядів у бухгалтерію. Використання нарядів припускає використання майстром ділянки оперативного Журналу реєстрації виданих нарядів (табл.

Журнал призначений для реєстрації нарядів, контролю за виконанням завдань, контролю за виробленням і фондом заробітної плати бригади (робітника) і в цілому по дільниці (цеху), як правило, за місяць. У бригадному наряді (на відміну від індивідуального) на зворотному боці знаходиться розділ для розподілу загальної суми заробітку між членами бригади. Існує два методи розподілу: пропорційно тарифним ставкам і пропорційно коефіцієнто-годинам. Таблиця 6.9 Для розподілу за першим способом спочатку визначають заробіток кожного з членів бригади за фактично відпрацьований час за встановленими тарифними ставками. Потім підраховують загальну суму заробітку. Після цього фактичний заробіток бригади за відрядними розцінками ділять на заробіток бригади за тарифними ставками і знаходять платіжний коефіцієнт.

На цей коефіцієнт множать тарифний заробіток кожного члена бригади і визначають фактичний заробіток за відрядними розцінками (табл. Таблиця 6.10 Інший спосіб розподілу наведений у прикладі заповнення наряду на відрядну роботу (табл. Таблиця 6.11 У практиці підприємств, залежно від виду діяльності і технологічних особливостей виробництва, у типові форми нарядів, як правило, вносяться відповідні зміни. При цьому необхідно забезпечити наявність встановлених законодавством обов'язкових реквізитів документа. Замість нарядів можуть застосовуватися маршрутні листи, технологічні карти й інші документи, що фіксують поопераційний виробіток робітника. Маршрутний лист — це комплексний документ, який поєднує облік виробітку і заробітної плати, руху напівфабрикатів і деталей. Форма маршрутного листа і порядок його заповнення наведені в розділі 'Застосування первинних документів з обліку виробництва на промислових підприємствах'. Двусторонний Договор Аренды Образец тут.

Листок на доплату до наряду №_(типова форма № П-48) Листок на доплату застосовується для розрахунку заробітної плати за додатково виконані роботи (операції) до раніше виданих нарядів (маршрутних карт) і не передбачені технологічним процесом незалежно від причин (табл. Таблиця 6.12 Незважаючи на те, що згідно з наказом № 489 ця форма (як і більшість типових форм первинного обліку) втратила чинність з р. Підприємство має право, виходячи з практичної доцільності, самостійно розробити необхідні документи, взявши за основу скасовані.


  • Наряд на відрядну роботу бланк украина

  • Наряд на відрядну роботу бланк украина
  • Просмотров: 78 | Добавил: igorqlzanprokhorovsa | Теги: файл | Рейтинг: 0.0/0
    Рекомендуем также:
    avatar